ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΣΚΟΝΗΣ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ

Τα προστατευτικά στοιχεία συχνά παραμελούνται και ο ρόλος τους φαίνεται να υποτιμάται. Αδικαιολόγητα, καθώς και χάρη σε αυτά παρατείνεται η διάρκεια ζωής ενός εξαρτήματος. Κάποιος πρέπει να θυμάται να αντικαθιστά τα αμορτισέρ και τις μπότες με κάθε αλλαγή αμορτισέρ και σπειροειδών ελατηρίων. Τα στοιχεία κάλυψης προστατεύουν την επικαλυμμένη με χρώμιο επιφάνεια της ράβδου του εμβόλου του αμορτισέρ από ζημιά και την προστατεύουν από εξωτερικούς παράγοντες όπως η σκόνη, οι πέτρες, η υγρασία, η βρωμιά και το αλάτι του δρόμου.
Οι προαναφερθείσες ακαθαρσίες μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση της ράβδου του εμβόλου. Εκτός από τα αμορτισέρ, και τα σπειροειδή ελατήρια προστατεύουν το σύστημα ανάρτησης από υπερφόρτωση, αποτελώντας μέρος του συστήματος απόσβεσης κραδασμών. Τα καλύμματα σκόνης και οι αποσβεστήρες κραδασμών της μάρκας Magnum κατασκευάζονται από υλικά κορυφαίας ποιότητας με μικροκυτταρική δομή. Τα καλύμματα σκόνης είναι κατασκευασμένα από θερμοπλαστικό υλικό ή καουτσούκ, ενώ τα αμορτισέρ είναι κατασκευασμένα από πολυουρεθάνη ή καουτσούκ. Παρέχουν υψηλή αντοχή σε μηχανικές βλάβες και παραμένουν εύκαμπτα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
Όλα τα προϊόντα της μάρκας Magnum πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας. Όταν η Magnum φροντίζει για την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία των στοιχείων ανάρτησης - ο χρήστης εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.